Donsjack voor dames Alife & Kickin KasandraAK A

Donsjack voor dames Alife & Kickin KasandraAK A
Beginnend op: € 141,16

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack voor dames Alife & Kickin KasandraAK A

Ben je op zoek naar een jas die zowel stijlvol als warm is voor de winter? Dan is de gewatteerde jas KasandraAK A van Alife and Kickin de perfecte keuze voor jou! Met zijn rechte snit en superzachte materiaal is het een modieuze allrounder die bij elke outfit past. Maar dat is niet alles: de vele details zoals de extra grote ritssluiting met label, de brede geribde manchetten en het verborgen, traploos verstelbare trekkoord aan de zoom getuigen van de hoge kwaliteit en afwerking van deze damesjas. In de lente en zomer is het namelijk tijd om afscheid te nemen van zware winterkleding en over te stappen op lichtere, maar nog steeds warme kleding. De jas KasandraAK A is echter ook een uitstekende metgezel voor lange wandelingen op koele avonden in de warmere maanden. Met zijn zijzakken met rits, grote capuchon en knusse fleecevoering aan de binnenkant is het de perfecte bescherming tegen kou en wind. Het ontwerp van de gewatteerde jas KasandraAK A is bijzonder modern en stijlvol. De gelabelde zwarte details geven de jas een speciaal eyecatcher-effect, waardoor het een echte blikvanger is. En het beste van alles: de jas is verkrijgbaar in vier verschillende stijlvolle kleuren, dus je vindt vast je favoriet! Dus waar wacht je nog op? Koop nu de KasandraAK A gewatteerde jas van Alife and Kickin en neem in stijl en warmte afscheid van de winter!

  • Deze jas is een modieuze allrounder met een recht model en superzacht materiaal.
  • De vele details, zoals de extra grote ritssluiting met label en de brede geribde manchetten, getuigen van kwaliteit en afwerking.
  • De zijzakken met rits, grote capuchon en knusse fleecevoering aan de binnenkant bieden perfecte bescherming tegen kou en wind.
  • Het ontwerp is bijzonder modern en stijlvol, met opvallende details met zwarte labels.
  • De jas is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren.

Extra informatie

Merk Alife & Kickin
Fabrikant SKU 11082-2202-9100
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene