Reistas Herschel strand

Reistas Herschel strand
Beginnend op: € 85,71

Niet op voorraad

Beschrijving

Reistas Herschel strand

De reistas Herschel Strand 41 cm is ideaal voor korte reizen of gewoon voor in de sportschool. Deze robuuste tas heeft een grote inhoud van 28,5 liter. Het formaat is compatible en voldoet aan de normen van de strengste luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, EasyJet en Ryanair. De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt geleverd met een beperkte levenslange garantie. Hij is verkrijgbaar in verschillende klassieke of originele kleuren naar uw smaak.

Met de handbagage Herschel Strand kunt u gemakkelijk een paar kleren, een sportoutfit of verschillende persoonlijke bezittingen meenemen. Het ruime compartiment is volledig gevoerd om uw spullen te beschermen tegen regen of vocht. Dankzij de grote ritssluiting kunt u de inhoud gemakkelijk laden en openen. Aan de buitenkant maken de 3 voorvakken het mogelijk om een boek toegankelijk te houden, evenals reisdocumenten en autres die essentieel zijn voor de reis.

De weekendtas Herschel Strand kan comfortabel met de hand of op de schouder worden gedragen dankzij de 2 grote gevoerde handvatten.
De aantrekkelijke vorm kan worden aangepast dankzij de drukknopen aan de zijkanten. Zo is het mogelijk om de uiteinden van de ritssluiting al dan niet naar beneden te vouwen. En bij belasting zakt de schuimrubberen bodem niet door.

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10343-00
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene