Leren sandalen suède femme Birkenstock Siena

Leren sandalen suède femme Birkenstock Siena

Beginnend op: € 110,92

€ 88,73

-20%
Ontdek het ultieme comfort met suède lederen sandalen voor dames Birkenstock Siena. Een must-have van Birkenstock.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 88,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Leren sandalen suède femme Birkenstock Siena

De suède Birkenstock Siena leren sandalen zijn een tijdloze keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en elegantie. Deze sandalen van het beroemde merk Birkenstock zijn de perfecte mix van kwaliteit, comfort en stijl.

Het leer suède dat voor deze sandalen is gebruikt, is van uitzonderlijke kwaliteit, voelt zacht aan en geeft een luxueus gevoel aan je voeten. Bovendien is het zeer slijtvast, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je sandalen.

Dankzij het strakke, stijlvolle ontwerp passen deze sandalen bij elke outfit, of het nu gaat om een dag op kantoor of een avondje uit in de stad. Door hun neutrale, tijdloze kleur zijn ze een veelzijdige keuze die bij elke stijl past.

Maar wat de Birkenstock sandalen echt bijzonder maakt, is hun ongeëvenaarde comfort. De natuurlijke kurken binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van je voet, biedt optimale ondersteuning en ontlast je voeten. Bovendien is de rubberen buitenzool slipvast, zodat je op alle soorten ondergrond veilig kunt lopen.

Als merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsschoenen, besteedt Birkenstock veel aandacht aan de details van zijn producten. De Siena sandalen zijn daarop geen uitzondering, met zorgvuldige afwerking en hoogwaardige materialen die bij de productie worden gebruikt.

Kortom, als je op zoek bent naar elegante, comfortabele en duurzame sandalen, dan zijn de leren sandalen van suède Birkenstock Siena een goede keuze. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van absoluut comfort bij elke stap.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1023628
Kleur tijm
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Assortiment Siena