Sportschoenen van natuurlijk leer Birkenstock Bend Mid

Sportschoenen van natuurlijk leer Birkenstock Bend Mid
Beginnend op: € 171,42
Kies voor de tijdloze stijl en het onvergelijkbare comfort van Birkenstock Bend Mid in natuurlijk leer voor onberispelijk dagelijks gebruik op look.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 171,42
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sportschoenen van natuurlijk leer Birkenstock Bend Mid

Birkenstock Bend Mid sportschoenen van natuurlijk leer zijn de perfecte keuze om stijl en comfort te combineren. Met hun moderne, elegante ontwerp zijn ze ideaal voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een casual avondje uit met vrienden.

Gemaakt door het beroemde merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn expertise in kwaliteitsschoenen, zijn deze sportschoenen gemaakt van natuurlijk leer van hoge kwaliteit. Het soepele, duurzame leer biedt optimaal comfort voor je voeten en laat ze ademen.

Dankzij de rubberen buitenzool bieden deze sportschoenen uitzonderlijke grip en stabiliteit, zodat u veilig en vol vertrouwen kunt lopen. Bovendien vormt de binnenzool van kurk en latex zich perfect naar de vorm van je voet voor optimale ondersteuning.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele schoen voor dagelijks gebruik of een stijlvolle schoen voor een speciaal avondje uit, Birkenstock Bend Mid sportschoenen van natuurlijk leer zijn de perfecte keuze. Hun veelzijdige, tijdloze ontwerp past bij elke outfit en voegt een vleugje stijl toe aan je look.

Dus ga je gang, geef je voeten het comfort en de stijl die ze verdienen met natuurlijk leren sneakers Birkenstock Bend Mid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen bij alle soorten voeten. Vertrouw op het merk Birkenstock, dat wereldwijd bekend staat om zijn expertise en kwaliteit, en voeg deze sneakers vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1021381
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Assortiment Bend