Vrouwenbeha Sloggi Zero Feel N 2.0

Vrouwenbeha Sloggi Zero Feel N 2.0

Beginnend op: € 50,41

€ 42,84

-15%
Creëer een glad, mooi silhouet met de Sloggi Zero Feel N 2.0 damesbeha, met voorgevormde cups en LYCRA® technologie.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Vrouwenbeha Sloggi Zero Feel N 2.0

De Sloggi Zero Feel N 2.0 damesbeha is de perfecte keuze voor alle vrouwen die ultiem comfort willen zonder in te leveren op stijl. Met de bekende merknaam Sloggi is deze bh ontworpen met oog voor detail om je een ongeëvenaarde port ervaring te geven.

Het zachte, naadloze stofontwerp geeft je een tweede-huidgevoel, zodat je vrij kunt bewegen zonder enig ongemak. De ademende, lichtgewicht stof is ideaal voor de warmste dagen en houdt je de hele dag koel en comfortabel.

De Sloggi Zero Feel N 2.0 damesbeha is ook ontworpen om perfect bij je figuur te passen, met verstelbare bandjes voor een persoonlijke pasvorm. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat bandjes afzakken of in je schouders graven!

Naast comfortabel is deze bh ook stijlvol. Het strakke, moderne ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. Met Sloggi Zero Feel N 2.0 hoef je geen comfort op te offeren voor stijl.

Deze bh is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen. Dus dames, trakteer jezelf op het comfort en de elegantie van de Sloggi Zero Feel N 2.0 damesbeha. Je zult nooit meer een andere willen dragen!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10211262-00IY
Kleur roze limonade
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene