Vrouwenbeha Sloggi S Smooth P

Vrouwenbeha Sloggi S Smooth P
Beginnend op: € 50,41
Ontdek het ultieme comfort met de Sloggi S Smooth P bh, in Hydrogène Meryl microvezel voor een zachte, gehydrateerde huid, de hele dag lang.

Niet op voorraad

Beschrijving

Vrouwenbeha Sloggi S Smooth P

De Sloggi S Smooth P damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar ultiem comfort en perfecte ondersteuning. Ontworpen door het beroemde merk Sloggi, combineert deze bh vrouwelijkheid en functionaliteit perfect.

De Sloggi S Smooth P damesbeha is gemaakt van een zachte, rekbare stof die aanvoelt als een tweede huid en zich perfect aanpast aan elke lichaamsvorm. Het naadloze ontwerp en de voorgevormde cups zorgen voor een glad, naadloos silhouet onder kleding, ideaal voor alle outfits.

Met zijn klassieke, elegante vorm is deze bh perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op het werk is, een avondje uit met vrienden of een romantisch avondje uit. De discrete kleur en vrouwelijke details zoals het delicate kant op de bandjes maken het een veelzijdig en tijdloos item.

Maar wat de Sloggi S Smooth P damesbeha echt uniek maakt, is zijn ongelooflijke comfort. Verstelbare bandjes en een haak-en-oogsluiting op de rug zorgen voor een pasvorm op maat voor optimale ondersteuning, de hele dag door. Bovendien heeft deze bh geen beugels, voor absoluut comfort en totale bewegingsvrijheid.

Door te kiezen voor de Sloggi S Smooth P damesbeha, kies je voor een kwaliteitsproduct dat functionaliteit en esthetiek combineert. Of je nu op zoek bent naar een bh voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, dit model zal aan al je verwachtingen voldoen. Wacht niet langer om deze must-have aan je lingeriecollectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10207541-7575
Kleur sunkiss
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene