Damesslipjes Sloggi Basic+ Maxi

Damesslipjes Sloggi Basic+ Maxi

Beginnend op: € 16,12

€ 12,54

-22%
Kies voor absoluut comfort met de Sloggi Basic+ Maxi damesonderbroek van Supima natural cotton, gecertificeerd voor zijn superieure kwaliteit en langdurige elasticiteit.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 16,12

€ 12,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesslipjes Sloggi Basic+ Maxi

Damesondergoed van Sloggi Basic+ Maxi is onmisbaar in de ondergoedlade van elke vrouw. Met de bekende merknaam Sloggi staan deze slips synoniem voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden perfecte ondersteuning en een flatterende pasvorm voor alle lichaamsvormen.

De panty is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als rekbaar en biedt een persoonlijke pasvorm die zich aanpast aan je lichaam zonder samen te drukken of onaangename vlekken te veroorzaken. Ze zijn ook voorzien van de gepatenteerde Sloggi technologie voor optimaal ademend vermogen om je huid de hele dag koel en droog te houden.

De Sloggi Basic+ Maxi damespanty is een ideale keuze voor dagelijks gebruik. Ze zijn discreet genoeg om onder elk type kleding te dragen, maar toch duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Of je nu aan het werk bent, in de sportschool of thuis aan het ontspannen bent, deze panty biedt ongeëvenaard comfort.

Ze zijn ook gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij hun robuuste constructie en superieure kwaliteit zijn ze bestand tegen herhaaldelijk wassen en behouden ze hun oorspronkelijke vorm en kleur vanorigine. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je je Sloggi Basic+ Maxi ondergoed al na een paar keer gebruiken moet vervangen.

Deze slips zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elk vrouwelijk figuur en zijn een veelzijdige keuze voor alle stijlen en gelegenheden. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek wit of elegant zwart, ze zijn de perfecte aanvulling op je ondergoedcollectie.

Kortom, de Sloggi Basic+ Maxi damesonderbroeken zijn een must-have voor alle comfort- en stijlbewuste vrouwen. Met hun uitzonderlijke kwaliteit, flatterende pasvorm en duurzaamheid zijn ze de perfecte keuze om je de hele dag goed te voelen. Voeg ze vandaag nog toe aan je ondergoedlade en ontdek zelf waarom Sloggi Basic+ Maxi een must-have is.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10005037-M013
Kleur grijze combinatie
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene