Slips Sloggi Basic Mini

Slips Sloggi Basic Mini

Beginnend op: € 15,11

€ 12,03

-20%
Kies voor comfort en een perfecte pasvorm met de Sloggi Basic Mini slip, gemaakt van natuurlijk katoen en FreeFit-gecertificeerd lycra X-Move. Probeer ze nu uit!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 15,11

€ 12,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slips Sloggi Basic Mini

De Sloggi Basic Mini slip is een must-have voor dameslingerie. Met zijn minisnit biedt hij een bescheiden bedekking, maar is toch comfortabel en elegant. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Sloggi, combineren ze kwaliteit en stijl om aan de behoeften van elke vrouw te voldoen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zorgt deze slip de hele dag voor optimaal comfort. De zachte, lichtgewicht stof vormt zich naar de rondingen van je lichaam en voelt aan als een tweede huid. Je voelt je comfortabel bij al je activiteiten, of je nu werkt, thuis bent of speelt.

De Slip Sloggi Basic Mini heeft ook een elastische tailleband die perfecte ondersteuning biedt zonder de taille samen te drukken. Je kunt dus vrij en vol vertrouwen bewegen. Bovendien is de tailleband discreet onder kleding, zodat je hem bij elke outfit kunt dragen zonder dat hij opvalt.

Deze slip is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle smaken en outfits. Je kunt hem dragen onder broeken, rokken of jurken zonder je zorgen te maken over transparantie. Het minisnitje maakt het ook praktisch voor nauwsluitende kleding, omdat er geen risico is op zichtbare lijnen.

De Slip Sloggi Basic Mini is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder hun vorm of kleur te verliezen. Je kunt er dus lang van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud.

Kortom, de Slip Sloggi Basic Mini is een must-have voor alle vrouwen die comfort en stijl belangrijk vinden. Met zijn minisnit, onberispelijke kwaliteit en veelzijdigheid zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden. Verwen jezelf vandaag nog met het comfort en de elegantie van de Sloggi Basic Mini slip.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10004711-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene